Klub Sax
Program događanja
Gdje smo
O nama
Informacije i kontakt
Adresa

KLUB HRVATSKIH GLAZBENIKA
Palmotićeva 22/2, Zagreb
tel: 01/48 72 836
e-mail: klub@sax-zg.hr

Da li ste nas vidjeli na FACEBOOK-u?!?

facebook

*          *          *

BLAGAJNA OTVORENA ZA RADNOG VREMENA KLUBA

*          *          *

KRAJ XV. SEZONE

VIDIMO SE OVE JESENI !

Vaš Sax!


ROCK VEČER
Subota, 05 Listopad 2013

SHB_SLIKA THE SECOND HAND BAND www.thesecondhandband.com

Marko Bosak/vokal, Mladen Francki-Frenki/gitara, Ivan Pasković-Pale/klavir– rhodes -hammond, Danko Krznarić/gitara - hammond, Dario Horvat/bubanj, Berislav Vrabec-Bero/bas gitara, Andrej God/gitara, Bojana Klepač, Nikolina Fistrić i Monika Jakuš/back vocals

THE HAZE Haze_2013

Upad: 20 kn

THE SECOND HAND BAND...   THE HAZE...

THE SECOND HAND BAND jedan je od rijetkih bendova koji na našoj sceni propovijeda još ono malo pravog rock'n'rolla što je ostalo! Poznati su po vrhunskim obradama pjesama „Let's spend the night together“, „With a little help from my friends“, „Suspicious Minds“, „You do something to me“ itd.  te sviraju najbolje od legendarnih Lynyrd Skynyrda, Bad Companya, Joe Cockera, Rolling Stonesa, Elvisa Presleya i ostalih velikana rock'n'rolla!
Ovdje možete poslušati kako The Second Hand Band zvuči:  http://www.youtube.com/watch?v=FQUwEM_d3Vk
te kako zapravo dečki i cure zvuče na njihovom albumu „That's how we do it!“ : https://soundcloud.com/thesecondhandband/sweet-home-alabama
U standardnoj postavi od deset glazbenika, već 15 godina The Second Hand Band oduševljava svoje fanove i goste najpoznatijih zagrebačkih klubova, a u prvim redovima na njihovim koncertima nerijetko se viđaju i najveća imena hrvatske rock scene.
Njihovu odličnu svirku, mukotrpan rad i kvalitetu prepoznao je i Dragutin Smokrović – Smokva, višestruki dobitnik Porina i poznati producent( Majke, Bare i Plačenici, Cinkuši,Pick Siebner, Novi Fosili...itd) koji se odlučio preuzeti i producentsku palicu za njihov prvi album.  Album „That's how we do it“ je izašao 15.07. u nakladi CROATIA RECORDS i na njemu se nalaze probrani rock klasici u njihovoj obradi i izvedbi.
Album je i ovog ljeta na promotivnoj turneji, te je The Second Hand Band oduševio domaće i strane posjetitelje u Šibeniku, Zadru, na Krku i na Pelješcu. Nastupali su u emisijama kao što su „Dobro jutro Hrvatska“ te „Garaža“. U skoroj budućnosti u planu je i snimanje autorskog albuma, čiji materijal već postoji, ali čeka svoj trenutak.

THE HAZE čine Ivan Vranješ Vrana - gitara, Nikolina Fistrić - vokal - koja će vas oduševiti svojom izvedom Highway to hell, Dubravko Sulik - gitara, Luka Putica - bas gitara i najmlađi, ali jedan od najvećih talenata na bubnju - Dario Horvat. Osnovani su 2010. godine u Zagrebu, na osnovi zajedničke ideje o muziciranju, u stilovima glazbe s kojima su odrasli, pa ćete tako iz njihovih zvučnika moći čuti Guns n Roses, Aerosmith, Lennya Kravitza, AcDc, The Cult, Led Zeppelin, Audioslave, Whitesnake, ZZ Top, Erica Claptona, Michaela Jacksona, Queenovce i sve ostale velikane rocka.