O NAMA

Dragi naši, 

 

u klubu se održavaju samo programi s ograničenim brojem mjesta, dok je za određene klupske programe i koncerte na ulazu potrebno predočiti i važeću EU digitalnu COVID potvrdu. Koncerti i klupski programi uvode se ovisno o razvoju epidemiološke situacije u zemlji. 

Molimo vas da se držimo propisanih mjera i da svi zajedno i dalje budemo odgovorni!

 

Veselimo se zajedničkom druženju i još jednoj neobičnoj sezoni!  

 

Vaš SAX!

 

Klub uspješno nastavlja i u drugom desetljeću svojega postojanja sa svojim prepoznatljivim i jedinstvenim stilom, a to je - glazba uživo!

Zovu ga najkultniji vrući podrum u gradu, a u proteklih dvadeset i dvije sezone neprekinutog i uspješnog djelovanja ugostio je mnoga poznata imena hrvatske glazbene scene. Mnogobrojni bandovi svih glazbenih vrsta iz cijele Hrvatske, a poglavito grada Zagreba nastupaju na pozornici Saxa u vrhunskim glazbeno-tehničkim uvjetima koje klub pruža, na zadovoljstvo glazbenika koji nastupaju i brojne publike željne dobre svirke i dobrog zvuka.

Glazbeni užitak, dobra zabava i vrhunska ugostiteljska ponuda čine Sax! vrhuncem dobre zabave i provoda u gradu Zagrebu. Sax! je bio više puta u raznim anketama proglašavan mjestom najbolje i najkvalitetnije kulturne zabave u gradu Zagrebu.

Impozantan je broj glazbenika koji su nastupili u Saxu koji se može pohvaliti nastupima najeminentnijih imena hrvatske glazbene scene te suradnjom s mnogobrojnim glazbenim veličinama svjetske glazbe.

Posebno valja istaknuti stalnu prezentaciju hrvatskog glazbenog stvaralaštva u tematskim programima koji se odvijaju tijekom tjedna, pa se tu nalaze sve glazbene vrste od popa, rocka, funka, jazza, fussiona, countryja, bluesa, francuske, španjolske i češke šansone, etna, rapa, R'n'B-a, itd. 

 

Stalni glazbeni ciklusi KREATIVNI GLAZBENI KOLEKTIV (sljednik NOVOG ZVUKA) i NOVI HRVATSKI JAZZ, generatori su i tvornice glazbenog stvaralaštva i izričaja gotovo svih glazbenih stilova. Mnogi od danas etabliranih glazbenika upravo su svoju karijeru započeli i izgradili na "daskama" Saxa.

Što vam sve klub Sax! može ponuditi? 

Vrhunski i neponovljivi glazbeni doživljaj koji može ponuditi jedino GLAZBA UŽIVO.

 

Što vi Saxu možete ponuditi? 

Vaš dolazak i neponovljivo zadovoljstvo naših glazbenika kroz NASTUP UŽIVO samo za vas.

“Gdje prestaje govor, počinje glazba.”

Klub SAX!

covuljak 2 transp.gif

Galerija