top of page

O NAMA

Pred nama je jubilarna sezona u kojoj klub Sax! obilježava 25 godina rada!

 

Četvrt stoljeća dosljedan u svom prepoznatljivom i jedinstvenom stilu, najkultniji vrući podrum u gradu u proteklih dvadeset i četiri sezone neprekinutog i uspješnog djelovanja ugostio je mnoga poznata imena hrvatske glazbene scene. Mnogobrojni bendovi svih glazbenih vrsta iz cijele Hrvatske, a poglavito grada Zagreba nastupaju na pozornici Saxa u vrhunskim glazbeno-tehničkim uvjetima koje klub pruža, na zadovoljstvo glazbenika koji nastupaju i brojne publike željne dobre svirke i dobrog zvuka.

Glazbeni užitak, dobra zabava i vrhunska ugostiteljska ponuda čine Sax! vrhuncem dobre zabave i provoda u gradu Zagrebu. Sax! je bio više puta u raznim anketama proglašavan mjestom najbolje i najkvalitetnije kulturne zabave u gradu Zagrebu.

Impozantan je broj glazbenika koji su nastupili u Saxu koji se može pohvaliti nastupima najeminentnijih imena hrvatske glazbene scene te suradnjom s mnogobrojnim glazbenim veličinama svjetske glazbe.

Posebno valja istaknuti stalnu prezentaciju hrvatskog glazbenog stvaralaštva u tematskim programima koji se odvijaju tijekom tjedna, pa se tu nalaze sve glazbene vrste od popa, rocka, funka, jazza, fussiona, countryja, bluesa, francuske, španjolske i češke šansone, etna, rapa, R'n'B-a, itd. 

 

Stalni glazbeni ciklusi Kreativni glazbeni kolektiv i Novi hrvatski jazz, generatori su i tvornice glazbenog stvaralaštva i izričaja gotovo svih glazbenih stilova. Mnogi od danas etabliranih glazbenika upravo su svoju karijeru započeli i izgradili na "daskama" Saxa.

Tu su naravno kultni klupski program #cooganje koje se održava petkom uz nastupe live cover bendova i akcijske cijene pića. U 23. sezoni pokrenut je novi klupski program StepUP koji, također uz akcijeske cijene pića, subotom nudi pregršt popularne plesne glazbe, a kroz različite žanrovkse večeri publiku vodi i zabavalja resident DJ. 

Što vas očekuje u 25. sezoni? 

Vrhunski i neponovljivi glazbeni doživljaj koji može ponuditi jedino GLAZBA UŽIVO, uz bogat i raznovrstan tjedni program.

 

Što vi Saxu možete ponuditi? 

Vaš dolazak i neponovljivo zadovoljstvo naših glazbenika i izvođača kroz NASTUPE UŽIVO samo za vas.

“Gdje prestaje govor, počinje glazba.”

Klub SAX!

Galerija

bottom of page