top of page

UVJETI KORIŠTENJA:

covuljak 2 transp.gif
Pravila o privatnosti  - informacije o prikupljanju i obradi osobnih podataka

 

 

IZJAVA O ZAŠTITI PODATAKA:

Klub Sax! pazi na sigurnost posjetitelja na našoj web stranici te sigurnost pretplatnika na našem newsletteru. Prikupljene podatke o Vama koristit ćemo samo uz Vaš pristanak. Naš cilj u tome je najbolja internetska praksa, uključujući ispunjavanje odredbi Zakona o zaštiti osobnih podataka.

 

VODITELJ OBRADE OSOBNIH PODATAKA:

Piano d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, OIB: 75689203370 (“Klub Sax!”) poštuje Vašu privatnost i obvezuju se zaštititi je tijekom i nakon Vašeg posjeta ovoj web stranici i s njom povezanoj mobilnoj stranici. U tom smislu, Klub Sax! djeluje kao voditelj obrade. Ova Pravila o privatnosti daju uvid u naše postupke u vezi s prikupljanjem i obradom osobnih podataka.

 

OPĆI UVJETI KORIŠTENJA STRANICE:

Ove web stranice namijenjene su upravo Vama, kako biste bili u doticaju s aktualnim informacijama iz Kluba Sax!.

Stranicama www.sax-zg.hr se pristupa putem interneta. Internet je internacionalna računalna mreža koju Klub Sax! izravno ne kontrolira već je na nju samo vezan. Zbog toga ne može se garantirati dostupnost servisa i informacija koje direktno ne kontrolira Klub Sax! 

Ove web stranice otvorio je Klub Sax! isključivo u svrhu informiranja. Sve informacije dostupne na web stranicama stoga su isključivo informativnog karaktera. Bilo koji podaci ili dijelovi bilo kojih podataka dostupni na ovim stranicama ne smiju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećima bez prethodnog pisanog dopuštenja Kluba Sax!

 

INFORMACIJE KOJE SE PRIKUPLJAJU:

Prikupljamo osobne podatke o Vama kada se pretplatite na newsletter ili pošaljete e-mail. Podaci o korištenju web stranice prikupljaju se pomoću kolačića.

 

PRETPLATA NA NEWSLETTER:

Prilikom pretplate na naš Newsletter prikupljamo osobne podatke, ali ih ograničavamo samo na nužne podatke potrebne za slanje Newslettera s novostima o programima i koncertima u klubu.

U postupku prijavljivanja na Newsletter korisnik je upoznat s pravilima korištenja osobnih podataka i dopušta korištenje tih podataka do prestanka rada web stranice. Podaci kada se prijavljujete na Newsletter uključuju samo Vašu e-poštu.

 

Vlasnik web stranice jamči privatnost osobnih podataka koji se mogu koristiti isključivo u skladu s EU direktivom o zaštiti podataka (EU) 2016/679 (GDPR - General Data Protection Regulation).

 

Podatke koristimo da bismo Vas obavijestili o novostima o kojima ste tražili da Vas obavijestimo (novi programi i koncerti) te eventualno kako bismo provjerili jesu li naši podaci ažurni i kako bismo eventualno provjerili jeste li zadovoljni pruženom uslugom. Ne razmjenjujemo Vaše podatke s drugim organizacijama ili pravnim i fizičkim osobama.

S Newslettera se možete odjaviti u bilo kojem trenutku tako da kliknete na “unsubscribe” u bilo kojem od naših mailova. Također se možete odjaviti ako nam pošaljete e-mail na klub@sax-zg.hr i zatražite odjavu.

 

PRAĆENJE POSJETA WEB STRANICI:

Ova web lokacija upotrebljava Google Analytics za praćenje učinkovitosti internetske stranice i korisničkog iskustva. Koristimo ove podatke kako bismo utvrdili broj ljudi koji upotrebljavaju našu web stranicu.

VEZE NA DRUGE WEB STRANICE:

Ova politika zaštite privatnosti ne obuhvaća poveznice na ovoj mrežnoj stranici koje vode na druge mrežne stranice. Te druge mrežne stranice nisu obvezane ovom politikom privatnosti te, ako imate pitanja kako neka druga mrežna stranica koristi vaše podatke, trebate provjeriti njihovu politiku privatnosti.

PRISTUP INFORMACIJAMA:

Imate pravo zatražiti kopiju podataka koje pohranjujemo o Vama. Imate pravo na pristup, ispravak, brisanje ili protivljenje korištenju Vaših osobnih podataka koji se nalaze kod nas. 

 

INFORMACIJE O KOLAČIĆIMA:

Upotrebljavamo kolačiće koji su male datoteke koje sadržavaju informacije o Vašem pretraživanju na ovoj web stranici s glavnim ciljem činjenja pregledavanja stranice lakšim. 

Kolačići su tekstualne datoteke koje se nalaze na Vašem računalu kako bi prikupile standardne internetske zapise i informacije o ponašanju posjetitelja te se koriste za pohranu malih dijelova informacija te za praćenje korištenja web stranice i za sastavljanje statističkih izvještaja o aktivnostima web stranice. Kolačići se pohranjuju na Vaš uređaj kada se web stranica učita u Vaš preglednik. Kolačići nam pomažu da naše web odredište ispravno funkcionira, da bude sigurnija te da Vam pružimo bolje korisničko iskustvo. Postavke svog preglednika možete podesiti tako da ne spremate kolačiće.

PROMJENE PRAVILA:

Sve promjene ovih Pravila bit će objavljene na ovoj stranici. Ako se radi o ključnim promjenama, obavijestit ćemo Vas putem e-maila ili na drugi odgovarajući način, primjerice, kada sljedeći put pristupite internetskoj stranici.

 

KONATAKT:

Sva vaša pitanja, komentare i zahtjeve u pogledu ovih Pravila pošaljite na e-mail adresu klub@sax-zg.hr 

bottom of page